Η ΕΥΚΑΡΔΙΑ («εμείς») δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, γιατί τις συλλέγουμε και πώς μπορείτε να τις διαχειριστείτε.

Η συγκεκριμένη Πολιτική ισχύει αποκλειστικά για τον ιστότοπό μας https://www.eukardia.gr:

H συγκεκριμένη Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες και ισχύει για τους επισκέπτες του ιστότοπού μας όσον αφορά τις πληροφορίες που μοιράστηκαν μαζί μας. Αυτή η πολιτική δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγονται εκτός σύνδεσης ή μέσω καναλιών εκτός αυτού του ιστότοπου.

1 Τι δεδομένα συλλέγουμε

Η ΕΥΚΑΡΔΙΑ συλλέγει τα ακόλουθα δεδομένα:

 • Στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο, Email, Περιεχόμενο μηνύματος). Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας μέσω της φόρμας επικοινωνίας, ενδέχεται να λάβουμε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με εσάς, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση email σας και τα περιεχόμενα του μηνύματος ή/και των συνημμένων που ενδέχεται να μας στείλετε, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που μπορείτε να επιλέξετε να παρέχετε.

2 Πως συλλέγουμε τα δεδομένα σας

Αποστέλλοντας απευθείας στην ΕΥΚΑΡΔΙΑ τα δεδομένα σας όταν:

 • Συμπληρώνετε εθελοντικά τη Φόρμα Επικοινωνίας.

3 Πως χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας

Η ΕΥΚΑΡΔΙΑ συλλέγει τα δεδομένα σας ώστε ένας από τους εκπροσώπους της να είναι σε θέση:

 • Να λειτουργήσει και να συντηρήσει την ιστοσελίδας μας
 • Να επικοινωνήσει μαζί σας στα μηνύματα που υποβάλατε στις φόρμες επικοινωνίας
 • Να απαντήσει στις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας
 • Να συμμορφωθεί με νομικές υποχρεώσεις
 • Να βελτιώσει την ιστοσελίδα μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

4 Διαμοιρασμός δεδομένων

Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτα μέρη στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Με παρόχους υπηρεσιών που μας βοηθούν να λειτουργούμε τον ιστότοπό μας και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.
 • Όταν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε νόμιμο αίτημα κυβερνητικής αρχής.

Σε κάθε περίπτωση δεσμευόμαστε πως δεν θα πουλήσουμε ούτε θα νοικιάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

5 Πόσο χρόνο διατηρούμε τα δεδομένα σας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας μόνο για όσο διάστημα τα χρειαζόμαστε για να σας παρέχουμε υπηρεσίες και να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική. Όταν δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, είτε τα διαγράφουμε από τα συστήματά μας είτε τα ανωνυμοποιούμε ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα αναγνώρισής σας.

6 Διατηρώντας τα δεδομένα σας ασφαλή

Όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ασφαλείας υιοθετούνται και εφαρμόζονται από την κοινοπραξία του ΕΥΚΑΡΔΙΑ ώστε να  διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα, η ακεραιότητα και η διαθεσιμότητα των δεδομένων σας.

7 Ποια είναι τα δικαιώματά σας

Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε πλήρως όλα τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας. Κάθε χρήστης δικαιούται τα ακόλουθα:

 • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα: Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.
 • Δικαίωμα αιτήματος διόρθωσης των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς: Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε τυχόν ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς.
 • Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας στοιχείων: Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα [γνωστό ως «δικαίωμα στη λήθη»], εφόσον δεν υπάρχει αναγκαιότητα διατήρησής τους.
 • Εναντίωση στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων: Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αντιταχθείτε εάν παρέχετε εύλογη βάση και συγκεκριμένους λόγους για την ένσταση. Έχετε το απόλυτο δικαίωμα να αντιταχθείτε εάν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων περιλαμβάνει άμεσο μάρκετινγκ. Θα αντιμετωπίσουμε την ένστασή σας δεόντως και σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR και τη σχετική ισχύουσα νομοθεσία.
 • Δικαίωμα αίτησης για περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα περιορισμού της επεξεργασίας και να διατηρήσετε τις πληροφορίες αποθηκευμένες μόνο μέχρι να επιλυθεί η βάση του αιτήματός σας.
 • Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων: Έχετε το δικαίωμα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν σε μορφή που είναι δομημένη και κοινώς χρησιμοποιούμενη και να διαβιβάσετε τέτοια δεδομένα σε άλλους οργανισμούς.
 • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας: Σε περίπτωση που μας παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για συγκεκριμένη επεξεργασία, έχετε το δικαίωμα να την αποσύρετε ανά πάσα στιγμή (όπου ισχύει).

8 Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου της ΕΥΚΑΡΔΙΑ, τα δεδομένα που διατηρούμε για εσάς ή εάν θέλετε να ασκήσετε ένα από τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στείλτε μας email στη διεύθυνση: info@eukardia.gr

9 Πώς να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων

Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα παράπονο ή εάν πιστεύετε ότι η ΕΥΚΑΡΔΙΑ δεν έχει αντιμετωπίσει με ικανοποιητικό τρόπο κάποιο από τα αιτήματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα υποβάλλοντας το παράπονο/ερώτημά σας στον ιστότοπό της (http://www.dpa.gr /).

10 Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας

Η ΕΥΚΑΡΔΙΑ διατηρεί την πολιτική απορρήτου της υπό τακτική αναθεώρηση και τοποθετεί τυχόν ενημερώσεις σε αυτήν την ιστοσελίδα. Αυτή η πολιτική απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 24, Μαρτίου, 2023.